Over Yolentha ...

Met mijn Shantala babymassage en Yoyoga lessen draag ik mijn passies uit om op een enthousiaste, respect,- en liefdevolle wijze te werken met baby’s hun ouders/verzorgers, kinderen, jongeren en volwassenen.

Tijdens de Shantala babymassage heb ik volledig aandacht voor jouw baby maar ook voor jou als ouder, naast de verschillende technieken die ik jou aanleer zodat je hier zelf thuis mee aan de slag kan geef ik jou als ouder of verzorger ook een moment van ontspanning en rust. Mindfullness en yoga worden gecombineerd in de lessen tenzij een deelnemer dit niet wenst.

Yolentha’s Yoga, is geen yoga begrip maar staat enkel voor mijn manier van lesgeven. Yoyoga is voor iedereen: jong en oud, man of vrouw, ervaren of onervaren. Iedereen voelt zich op zijn of haar gemak en haalt dat uit een les wat voor hem of haar toepasbaar is.

Speciaal en bijzondere toppers met een beperking kunnen ook terecht voor Yoyoga of Shantala babymassage. De inhoud van een les bestaat dan vooral uit het prikkelen van de zintuigen (ruiken, voelen, proeven, horen, zien) en het ontwikkelen van meer lichaamsbesef. Lessen worden altijd aangepast naar de behoefte van het individu.

Je kan bij mij tevens terecht voor bootcamp, pilates, sportieve lessen voor moeders, 55+ lessen, privé les, verjaardag partijtjes en diverse
workshops. Allerlei activiteiten die ik met veel plezier, enthousiasme en op niveau geef.

Ik ben opgegroeid in Friesland en uiteindelijk heb ik een aantal jaren in Amsterdam gestudeerd aan een HBO sport, management en ondernemers opleiding. Werken met mensen, coachen en begeleiden doe ik inmiddels zo’n 15 jaar. Na een aantal jaren gewerkt te hebben als clubmanager binnen de fitnessbranche heb ik eind vorig jaar het roer omgegooid, ik wilde meer energie krijgen van het werk. Je doet het ten slotte nog aardig wat jaren.

Als yoga docente voor volwassenen heb ik mijn werk uitgebreid met de opleidingen RGDB Shantala baby massage, baby yoga ‘Ontspanning & plezier voor twee’ en kinderyoga docente. Mijn passie voor sport en het werken met mensen (volwassenen en kinderen) komt op dit moment in alles samen. Ik draag graag iets bij in het verhogen van het welzijn van de medemens, dat brengt mij veel plezier en geluk in het leven, zo ook degenen met wie ik werk.

Lieve groeten,

Yolentha.